Hulp op Afstand met Teamviewer ?

Uitleg Teamviewer

• Om je computer over te nemen gebruiken we TeamViewer.
  • Dit programma brengt binnen enkele seconden een verbinding tot stand tussen jouw computer en die van onze medewerker.
  • Zo kan onze medewerker je computer bedienen alsof hij er zelf voor zit.
  • Download TeamViewer hieronder om onze medewerker tijdelijk toegang te geven tot je computer.

1. Downloaden Teamviewer

2. Installeren

• Je krijgt u een scherm te zien met belangrijke informatie:
  • Je ID;
  • Je wachtwoord.

3. Verbinding maken

• Geef je ID & Wachtwoord door aan onze klantenservice medewerker.
  • De servicemedewerker kan met behulp van deze waarden eenmalig inloggen op je computer.
  • Zodra hij de gewenste handeling heeft uitgevoerd, verbreekt de servicemedewerker de verbinding en kun je TeamViewer afsluiten.
  • Onze servicemedewerkers hebben dan geen toegang meer tot je computer.

Opnieuw verbinding maken

Voor je eigen veiligheid en privacy gebruiken we de verstrekte gegevens eenmalig. Bij een eventuele volgende sessie herhaal je de procedure en gebruik je nieuwe gegevens.