https://wa.me/31552034141
055-2034141
support@hostingenwebsite.nl

SEO

Goedkope webhosting, Domeinnaam registratie en Webdesign

Rankingcoach zoekmachine optimalisatie

Nadat je website of webshop online staat, wil je natuurlijk meer online bezoekers en omzet. RankingCoach is een handige tool die je daarbij helpt door een hogere positie in Google te veroveren. In begrijpbare taal loodst RankingCoach je door alle verbeterpunten van je website. Je klanten weten je website dan beter te vinden, terwijl jij kosten bespaart op dure SEO consultants en marketingbureaus.

RankingCoach is een programma dat, stap voor stap, ondersteunt bij het optimaliseren van jouw website. Met rankingCoach is jouw website sneller hoger in de ranking van Google tegen een fractie van de normale kosten en het is maandelijks opzegbaar.

Hoe werkt RankingCoach?

rankingCoach werkt, kort gezegd, met een 3-stappenplan:

1. Planning

rankingCoach analyseert jouw website en vraagt om specifieke relevante informatie om jouw website te optimaliseren. Dit behelst o.a. de branche waarin je werkzaam bent. Samen met jou onderzoekt rankingCoach de optimale zoekwoorden waaronder je te vinden bent in zoekmachines. Na een gedetailleerde analyse van jouw website in mate van optimalisatie, bepaalt rankingCoach een individueel opgestelde strategie om jouw website verder te optimaliseren.

2. Implementatie

rankingCoach geeft je kleine stap-voor-stap opdrachten, die door jou eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Deze opdrachten zijn bijvoorbeeld het invoeren van zoekwoorden in de meta data of het doen van aanmeldingen bij diverse sites.

In de vorm van een simpele to-do lijst kunt je jouw website optimaliseren en de reeds uitgevoerde opdrachten afvinken, terwijl rankingCoach controleert of je deze opdrachten naar behoren hebt uitgevoerd.

3. Monitoren

Je ziet dagelijks welke progressie je hebt gemaakt op een helder uiteengezet dashboard. Je ontvangt wekelijks een verslag met jouw positie en de belangrijkste gegevens m.b.t. jouw grootste concurrenten op het internet.

Eenvoudig en efficiënt zoekwoord-onderzoek

rankingCoach heeft een uitvoerig zoekwoord-algoritme dat je helpt de zoekwoorden te vinden die jouw klanten gebruiken! Met rankingCoach vind je de zoekwoorden die je de beste kans geven op meer bezoekers.

Hoe makkelijk is jouw website online te vinden?

In slechts enkele stappen krijg je een overzicht van belangrijke SEO-gegevens, je aanwezigheid in belangrijke bedrijfsgidsen en nog veel meer!

Duidelijke instructievideo’s voor jouw CMS

Leer hoe je zelf je website kan optimaliseren aan de hand van instructievideo’s die onze opdrachten stap voor stap uitleggen! rankingCoach analyseert de optimalisatie van je website en het potentieel hiervan en stelt op basis van deze analyse een opdrachtenlijst samen, gericht op zoekmachine optimalisatie, lokale online marketing en optimalisatie van social media.

Je dashboard: alles in één overzicht

In het dashboard vind je alle belangrijke informatie over de status van de optimalisatie van je website. Hier zie je welke opdrachten je als eerst uit dient te voeren en hoeveel tijd deze ongeveer kosten.

Informatie over jouw posities, dag voor dag

Meten is weten! rankingCoach houdt de posities van jouw website voor de zoekwoorden die jij gekozen hebt per dag bij. rankingCoach verzamelt deze gegevens voor alle door jou geselecteerde locaties, zo kom je erachter in welke regio je het beste scoort.

Lokale posities

rankingCoach laat je zien hoe je het best gebruik kan maken van online bedrijfsgidsen. Daarnaast kan je zowel op landelijk als op lokaal niveau bijhouden hoe je website ervoor staat.

Geef je concurrenten het nakijken

Met rankingCoach hou je eenvoudig in de gaten hoe je concurrenten ervoor staan en hoe ze zich ontwikkelen. Met rankingCoach blijf je ze altijd één stap voor!

Activeer je Google Analytics account

Verbind je Google Analytics account eenvoudig met rankingCoach om de informatie die jij nodig hebt te filteren en de beste zoekwoorden te vinden.

Kies het pakket wat het beste bij je past

Afhankelijk van het aantal websites dat je wilt optimaliseren, hebben wij een aantal pakketten voor je samengesteld. Heeft u meer dan 5 websites die u wilt optimaliseren? neem dan even contact met ons voor een aantrekkelijke korting.